Декларация за поверителност и защита на лични данни

Информация за приемането, съхраняване, употреба и трансфериране на лични данни.
Събиране на лични данни е нужно единствено за текущите услуги и функционалности за правилната работа на уебсайта.

Приемане и съхраняване на лични данни
Уебсайтът събира и съхранява минимално количество лични данни, нужни единствено за осъществяване на текущата му дейност, предоставяне на услуга, правилно функциониране на уебсайта и/или използване на външни услуги.
Уебсайтът приема и съхранява следните лични данни:

– За запитване чрез контактната форма в раздел „Контакт/Резервация“:
Имена, Имейл, Телефон

– За функция „Онлайн резервация“ в раздел „Контакт/Резервация“:
Имена, Имейл, Телефон

– Технически необходими:
IP адрес и бисквитки

Съхранението им се осъществява на сървър на „http://internetbg.com/”, чрез криптирана връзка и допълнителни нива на защита.

Използване на личните данни
Използването на личните данни се осъществява единствено за непосредствената цел/и, за която/които са предоставени от потребителя.

Прехвърляне на лични данни
Данни се споделят с трети страни, които предоставят външни услуги, като например следните:
– анализ на посещенията на уебсайта (доставчик Google)
– интегрирана facebook.com функционалност

Право да бъдете забравени
Всеки наш потребител, предоставил лични данни има право да поиска те да бъдат редактирани или премахнати от информационните системи. Това може да стане, като се свържете по някой от предоставените начини и отправите Вашето волеизявление.
Правото е гарантирано от Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година.

Контакти
info@rahattepe.com, 0878 450 259,

Надзорен орган
Комисия за защита на личните данни
адрес: гр. София, ул. “Иван Евстатиев Гешов” No 15, тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg Уеб сайт: www.cpdp.bg

Онлайн решаване на спорове
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=BG

Запазваме си правото да актуализираме политиката за защита на лични данни при промяна на функционирането на уебсайта, фирмените нужди, с цел прилагане на по-високи нива на защита и поверителност, в изпълнение на действащ регламент, както и в други допустими от действащото законодателство и норми случаи.

Информация за бисквитки / cookies

Уебсайтът използва единствено нужните бисквитки с цел да функционира по-лесно, качествено и правилно.
Бисквитките не съдържат поверителна и лична информация и не представляват риск за компютърната Ви система и личните данни.
При продължаване използването на уебсайта, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от страна на уебсайта.

Може да се запознаете по-подробно с бисквитките на следния адрес:
https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTP-бисквитка

Уебсайтът използва следните видове бисквитки:

Технически задължителни бисквитки (системни бисквитки)
Необходими са за правилното функциониране на уебсайта

Бисквитки за анализ
Това са бисквитки на системата за анализ на посещенията на Google Analytics

Бисквитки за допълнителни функции

Допълнителна информация как да променяте настройки си за бисквитки в различните браузъри.
При желание да настроите браузъра си да не приема използването на бисквитки или друга настройка, свързана с тях може да го направите, като следвате информацията по-долу:

Mozilla Firefox:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

Google Chrome:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

Internet Explorer:
https://support.microsoft.com/bg-bg/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Microsoft Edge:
https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Opera:
https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Safari:
http://help.apple.com/safari/mac/8.0/#/sfri11471

*Ако използвате различен от гореизброените браузъри, моля прочетете повече за настройките на бисквитките в официалното му упътване.